Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Apel za dobrovoljno davanje krvi
 
 

Apel za dobrovoljno davanje krvi

davanje krviPoštovane kolege,

zamolila bih vas da, ukoliko ste u prilici, u vašim medijima objavite apel Službe za transuziju krvi Kliničkog centra Kragujevac dobrovoljnim davaocima sledeće sadržine:

"Mole se dobrovoljni davaoci, koji imaju krvnu grupu (A+) i (O-) da se odazovu apelu Transfuzije Kliničkog centra Kragujevac i daruju krv za pacijente naše zdravstvene ustanove, jer su rezerve tih krvih grupa na kritičnom nivou.Krv možete dati svakog radnog dana u  Transfuziji Kliničkog centra Kragujevac, u vremenu od 7 i 30 do 13 i 30. Unapred se zahvaljujemo u ime svih pacijenata kojima je krv neophodna za dalji tok lečenja."Hvala vam unapred na saradnji i srdačan pozdrav.
--

Vanja Đorđević

Klinički centar Kragujevac

Savetnik za odnose sa javnošću

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');