Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obaveštenje iz PU Kragujevca povodom fudbalskog meča FK "Radnički 1923"
 
 

Obaveštenje iz PU Kragujevca povodom fudbalskog meča FK "Radnički 1923"

Obaveštenje

Policijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu će.u skladu sa članom 69. st. 3.Zakona o policiji,snimati video kamerama i fotografisati učesnike prvenstvene utakmice Jelen Super lige Srbije između FK "Radnički 1923" iz Kragujevca - FK"Napredak" iz Kruševca,koja će se odigrati na Gradskom stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu,17 avgusta 2013.godine,sa početkom u 17,30 časova.

Policijska uprava u Kragujevcu poziva sve posetioce da sportski i korektno bodre svoj klub.Protiv onih koji budu vršili krivčnih dela ili narušavali javni red i mir,biće preduzete sve zakonom propisne mere.

Broj:10/13
16. avgust 2013 godine

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');