Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zato što ljubav ne traži ništa za uzvrat!
 
 

Zato što ljubav ne traži ništa za uzvrat!

U ime detinjstva!

Kragujevac - U cilju otkrivanja i podsticanja različitih interesovanja kod osnovaca, Udruženje mladih entuzijasta je, 2011. godine, započelo je rad sa letnjim kampom “U ime detinjstva”. Već dve godine u Velikom parku, preko 300 osnovaca imalo je priliku da uči, da se bavi sportom, druži i provede nezaboravni deo letnjeg raspusta u svom gradu. I ove godine, od 19. do 30. avgusta, naši najmlađi sugrađani će imati priliku da poslednje dve nedelje raspusta provedu na koristan način na kampu.


Kamp će se realizovati u dva termina dnevno. Prepodnevni časovi ovogodišnjeg kampa rezervisani su za kreativne radionice. Mališani će moći da učestvuju u školicama engleskog i španskog jezika, muzičkoj školici, pozorištancetu, školici crtanja i putu oko sveta. Program zabavnog karaktera i Igre bez granica održaće se u popodnevnim časovima, sa ciljem da podstaknu druženje i dobru zabavu.       

Ovo neverovatno iskustvo će biti dostupno svima, zato što ljubav ne traži ništa za uzvrat – to  je radost davanja! Bitno je sa sobom poneti samo malo vedrog duga i entuzijazma. Naš uspeh se meri vašim osmesima.                                                                              

“Kamp U iMe dEtinjstva je mesto i vreme koje ne biste menjali – ono gde, susrevši se sa decom, postajete dete, učite ih onome što znate i dobijate povratnu informaciju. Ono što deca dobijaju bar je jednako divno – ne dobijaju visoko školovanje ni prijatelje za do kraja života, ali imaju deset dana neverovatne kreativnosti, zadovoljstva i slobode koja se ne sreće svakodnevno. Na kraju vam, između ostalog, ostaje broj zagrljaja jednak broju dece sa kampa, pomnožen sa dva. Ili više.“ – kaže Jovana Jovanović, predavač na radionici pozorištance.

O Udruženju mladih entuzijasta:

Udruženje mladih entuzijasta je nevladina, neprofitna organizacija osnovana 2010. godine sa sedištem u Kragujevcu. Organizovanjem društveno odgovornih aktivnosti pokušavamo da skrenemo pažnju na probleme u gradu ali i da pokrenemo mlade ljude i kompanije da aktivno rade na njihovom rešavanju.  Svoj uticaj na društvo udruženje trenutno kanališe kroz projekte Eco street party, U iMe dEtinjstva i Balkan youth forum, a nadamo se da će u narednim godinama sa rastom organizacije i njenih kapaciteta rasti i uticaj koji imamo na dešavanja u gradu.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži