Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Sezonske karte za "Čika Daču"
 
 

Sezonske karte za "Čika Daču"

Sezonske ulaznice za mečeve koje FK Radnički iz Kragujevca igra kao domaćin u sezoni 2013/2014 navijači će moći da kupe od srede, 21. avgusta.

Prodaja sezonskih ulaznica vršiće se na blagajnama stadiona "Čika Dača" u Kragujevcu u periodu od 10 do 17 časova, kao i na recepciji hotela "Zelengora" od 00 do 24h.

Cena sezonske ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 3000 dinara, za istočnu 2000, dok će sezonska karta za južni deo stadiona koštati 1000 dinara.

Iz Radničkog su poručili da kupci sa sobom moraju da ponesu ličnu kartu a prvi naredni susret koji "Đavoli" igraju pred svojim navijačima na programu je 31. avgusta kada u Kragujevcu gostuje Crvena zvezda.

 

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');