Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Nacionalna alumni konferencija
 
 

Nacionalna alumni konferencija

Prva nacionalna alumni konferencija biće održana u hotelu Kragujevac u istoimenom gradu, i to 24. i 25. avgusta.

Učesnici konferencije su bivši polaznici programa Dostignuća mladih u Srbiji i predstavnici kancelarija za mlade iz cele Srbije, a cilj je da se na jednom mestu okupe svi koji imaju želju da šire preduzetnički duh među mladim generacijama.

Osim atraktivnih govornika, učesnici će imati priliku i da se međusobno bolje upoznaju kroz razne radionice i teambuilding aktivnosti.

Konferenciju organizuju alumni klub Alumnize.RS i Dostignuća mladih u Srbiji, uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva finansija i privrede.

Svi troškovi učesnika konferencije su pokriveni (participacija, hotelski smeštaj, ishrana i putni troškovi), a rok za prijavu je 5. avgust 2013. godine.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće, molimo Vas da pošaljete popunjeni formular na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

 

Izvor: Junior Achievement Serbia

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');