Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac “Femili šoping fest” u “Plazi”
 
 

“Femili šoping fest” u “Plazi”

Šoping centar “Kragujevac Plaza” organizovaće narednog vikenda (24. i 25. avgust) drugi “Femili šoping fest”.

Ova manifestacija biće organizovana u saradnji sa magazinima “Stori”, “Lisa”, “Mama” i “Men’s Health”. Tom prilikom, posetioci će moći da iskoriste izuzetne popuste i uživaju u besplatnim aktivnostima pripremajući se za povratak na posao i polazak u školu.

Program počinje u subotu u 11, a završava se u nedelju u 22 sata.

Najmladi posetioci moći će da uživaju u mnogim besplatnim i interesantnim aktivnostima, ukljucujući mnoštvo edukativnih i zabavnih radionica. Bioskop “Sinepleks” organizovaće Dečji filmski maraton sa specijalnim programom.

Biće izabrani “princ i princeza”, organizovan izbor za naslovnu stranu magazina “Mama”, biće to i prilika za porodični portret, kao i za interesantna takmičenja, dobru muziku, savete o zdravim navikama u ishrani…

Nagrada za posetioce biće i besplatan koncert grupe “Frajle”, u subotu, u glavnom atrijumu, sa početkom u 20 sati.

 

 

Izvor:ŠumadijapressPrint

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');