Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Gradonačelnik spreman na udar opozicije
 
 

Gradonačelnik spreman na udar opozicije

Gradonačelnik Kragujevca i zamenik predsednika Ujedinjenih regiona Srbije Veroljub Stevanović rekao je da je gradska vlast spremna da odgovori na udar demokrata i naprednjaka.

Prema njegovim ličnim saznanjima, u Kragujevcu se priprema udar na vladajuću koaliciju. Kako je, nakon sednice Predsedništva URS-a, rekao novinarima, reč je o „krađi izborne volje građana“.

- Postoje ambicije s druge strane, i Demokratske stranke i Srpske napredne stranke. One su u opoziciji na lokalnom nivou i očigledno u koaliciji. To svi znamo. Dakle, šta bog da. Mi smo potpuno spremni na takav neki udar. Mislimo da ipak moral u politici treba da prevlada – smatra Stevanović i dodaje da gradska vlast ima apsolutnu većinu i da do udara ni ne može da dođe.

On je ocenio da je saradnja sa koalicionim partnerima iz Socijalističke partije Srbije na lokalnom nivou “jaka i čvrsta” i da ima apsolutno poverenje u njih.

Inače, sednica „šireg“ Predsedništva URS-a, kojom je predsedavao predsednik stranke i odlazeći ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić, održana je u Kragujevcu. Sednici su prisustvovali potpredsednici stranke Veroljub Stevanović, Suzana Grubješić, Verica Kalanović, Boško Ničić i Vidoje Petrović, kao i narodni poslanici i gradonačelnici iz Ujedinjenih regiona Srbije.

Na sednici se raspravljalo o aktuelnoj političkoj situaciji nakon izbacivanja URS-a iz Vlade, pripremi za lokalne izbore na Kosovu i Metohiji, inicijativi za formiranje resornih odbora i drugim pitanjima, među koja spada i hipotetički „udar“ na gradsku vlast u Kragujevcu.

 

 

izvor: ŠumadijapressPrint

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');