Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Nacionalna alumni konferencija - JA Serbia u Kragujevcu
 
 

Nacionalna alumni konferencija - JA Serbia u Kragujevcu

Prva Nacionalna alumni konferencija organizacije Dostignuća mladih u Srbiji i Alumnize.RS kluba je iza nas. Uz druženje, razmenu informacija i zabavu, učesnici – bivši polaznici programa Dostignuća mladih i predstavnici lokalnih kancelarija za mlade, Centra za stručno usavršavanje Kragujevac, AIESEC-a, i drugi imali su priliku da učvrste kontakte i dobiju ideje za nova dostignuća.

Lideri poslovnog kluba KUM : Miloš Lučić i Stefan Svičević - Marketing Koncept grupa

Tokom dvodnevne Konferencije ugostili smo govornike čiji uspesi motivišu i podstiču da ulažemo u znanje i kontakte na putu ka uspehu! Učesnicima su se predstavili Lazar Vulović, vlasnik i generalni direktor Autocentra VT iz Kragujevca, Velimir Tasić, projektni menadžer HeySuccess portala i Biljana Planić, dobitnica nagrade „Žena zmaj“ u oblasti samozapošljavanje i vlasnica turističke agencije Atos.

Konferencija je zatvorena panel diskusijom “Značaj preduzetničkog obrazovanja u kreiranju promena jednog društva“ na kojoj su govorili Vukašin Grozdanović (Krovna orgnizacija mladih Srbije), Nina Čaprić (Unija srednjoškolaca Srbije), Vojislav Prkosovački (Regionalna kancelarija za mlade Novi Sad), Marija Stojadinović (Biznis Start-up centar Kragujevac) i Vojislav Atanasijević , osnivač kompanije Virtual Team i direktor upravnog odbora NALED-a.


Konferenciju su finansijski podržali Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo finansija i privrede.
Posebno hvala našoj alumnici Marijani Janković iz Ivanjice na sjajnim fotografijama.

Širimo alumni duh i delimo znanje ;)


Izvor: JA Serbia / foto: Marijana Janković

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');