Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Dekan ekonomskog fakulteta u Kragujevcu podnela ostavku...zašto?
 
 

Dekan ekonomskog fakulteta u Kragujevcu podnela ostavku...zašto?

Dekan Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu Verica Babić podnela je ostavku na tu funkciju. Ona juče nije želela da javno o tome govori, ali nezvanično saznajemo da je ostavku na dekansku funkciju, na kojoj je od oktobra 2011. godine, zvanično obrazložila zdravstvenim razlozima.

 

Podsetimo, u javnosti se svojevremeno govorilo o sumnjivim finansijskim i poslovnim transakcijama na kragujevačkom Ekonomskom fakultetu.

Poslovanjem te visokoškolske ustanove, pod rukovodstvom pojedinih ranijih dekana, u drugoj polovini prethodne decenije intenzivno su se bavili i nadležni državni organi.

Ima indicija da su te istrage tada zaustavljene iz političkih razloga, te da situacija na Ekonomskom fakultetu još uvek nije raščišćena, i da bi to, možda, mogao da bude osnovni razlog za povlačenje Verice Babić sa funkcije dekana

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');