Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Pogledajte: Snažno nevreme u Kragujevcu, pao grad veličine jabuke, jedna žena povređena
 
 

Pogledajte: Snažno nevreme u Kragujevcu, pao grad veličine jabuke, jedna žena povređena

Teško nevreme pogodilo je Kragujevac oko 15 i 45, a uz jaku kišu sručio se i grad. Čitaoci javljaju da su neki komadi leda dostigli i veličinu jabuke. U nekim delovim agrada je čak padao grad bez kiše, a u nevremenu je jedna žena povređena.

Jedna Kragujevčanka (58) koju je nepogoda zatekla na ulici, primljena je u Urgentni centar sa povredom glave. Pacijentkinja je zadobila ogrebotine i posle prve lekarske pomoći koju su joj ukazali lekari Hitne, žena je upućena u urgentni centar kako bi se proverilo da li ima teže povrede.

Prema komentarima sa društvenih mreža komadi grada su bili veličine "jabuke", "teniske loptice" i "jajeta".

Od grada su stradali prozori na kućama i stanovima, crep na krovovima stambenih kuća i automobili na kojim su polupana stakla i ulubljen lim. Štetu koja će tek da se proceni pretrpeli su i seljaci na svojim imanjima.


Radoš Radovanović, načelnik odeljenja za vanredne situacije u Kragujevcu kaže da je gradonosni oblak stigao iz pravca Desimirovca i da su protivgradnim raketama dejstvovali sa stanice na Bešnjaji.

Padao suv grad

Prema rečima Radovana Radovanovića, u Kragujevcu se desilo i "nešto krajnje neuobičajeno". U pojedinim delovima grada je, naime, padao suv grad bez kiše.

Izvor:Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');