Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Obaveštenje iz PU Kragujevca povodom fudbalskog meča FK "Radnički 1923"
 
 

Obaveštenje iz PU Kragujevca povodom fudbalskog meča FK "Radnički 1923"

Obaveštenje

Policijski službenici Policijske uprave u Kragujevcu će.u skladu sa članom 69. st. 3.Zakona o policiji,snimati video kamerama i fotografisati učesnike prvenstvene utakmice Jelen Super lige Srbije između FK "Radnički 1923" iz Kragujevca - FK"Crvene Zvezde" iz Beograda,koja će se odigrati na Gradskom stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu,31 avgusta 2013.godine,sa početkom u 17,00 časova.Pored toga,Policijska uprava u Kragujevcu će,počev od danas,otpočeti sa preduzimanjem preventivnih mera u cilju sprečavanja mogućih sukoba navijačkih grupa.Na Stadionu "Čika Dača" biće prisutni tužilac i sudija za prekršaje koji će u slučaju potrebe,preduzimati aktivnosti iz njihove nadležnosti.

Policijska uprava u Kragujevcu poziva sve posetioce da sportski i korektno bodre svoj klub,kako na samom stadionu,tako i na gradskim ulicama,kako bi ovaj sportski dogadja protekao bez incidenta.Protiv onih koji budu vršili krivčnih dela ili narušavali javni red i mir,biće preduzete sve zakonom propisne mere.

Broj:11/13
30.avgust 2013. godine

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži