Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Mnogo zabave za peti rođendan „Roda-centra“
 
 

Mnogo zabave za peti rođendan „Roda-centra“

„Roda-centar“ u Kragujevcu, povodom pet godina uspešnog rada, organizuje proslavu, koju obeležava brojnim popustima, duplim Pika bodovima, zabavom za najmlađe, kvizom i naravno, rođendanskom tortom.

Gradska turistička organizacija „Kargujevac“ postarala se da se u subotu i nedelju najmlađi zabave, ali i po nešto nauče o gradu u kojem žive i to znanje i provere na kviz – takmičenju, a za najbolje poznavaoce Kragujevca, GTO je obezbedila i poklone iz Turističkog informativnog centra.

Zabava za najmlađe počinje u subotu, u 10 časova, kreativnom radionicom, u okviru koje će se deca takmičiti u izradi najlepše rođendanske čestitke, kao i rođendanske maske, koju će naslikati na licu, a deo zabave biće i klovn – šou. Gradska turistička organizacija „Kragujevac“, omogućila je da, od 17 časova, prisutni uživaju u nastupu prvog kragujevačkog dečijeg hora „Amadeus“, baletske škole „Aplauz“ i plesne grupe „Link“.

U 19 časova, sledi, u pravom smislu, veliko iznenađenje, rođendanska torta od 40 kilograma, koja će biti poslužena prisutnima. No, pre tog slatkog iznenađenja biće organizovan kviz turističke organizacije „Kragujevačke pitalice“, a potom i nastup benda Politehničke škole iz Kragujevca.

Za nedelju, 1. septembar, od 18 časova, GTO je organizovala veliku „Salsa“ zabavu, sa plesačima iz salsa kluba „Havana“.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');