Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Aktivnost kancelarija za mlade Kragujevac
 
 

Aktivnost kancelarija za mlade Kragujevac

1)     INTELEKTUALNE VEŠTINE I LIČNI RAZVOJ U MODERNOM DOBU - interaktivno predavanje Kancelarija za mlade u saradnji sa Školom intelektualnih veština organizuje 27. Avgusta, 18h, u prostorijama Kancelarije za mlade informativno predavanje na temu nastanka i sve veće potrebe poznavanja intelektualnih veština u svakodnevenom životu, načina kako da se izborimo sa informatičkim dobom, potrebama za novim veštinama koje nam okruženje nameće, kako da brže napredujemo na ličnom i poslovnom planu, najnovijim istraživanjima u oblasti psihologije učenja. Naučićemo Vas OSNOVAMA ORGANIZACIJE UČENJA zasnovane na najnovijim psihološkim istraživanjima. Učite u duhu svog vremena!
Dođite da se družimo i da Vam pokažemo kako je NAJLAKŠE ORGANIZOVATI SE I UBRZATI! :)
Prilog o školi intelektualih veština

Više detalja na adresi  http://www.intelektualnevestine.rs/brzo-citnje-kg/

Zbog ograničenog broja mesta, molimo da prijavite Vaše učešće slanjem osnovnih podataka: Ime i prezime, broj telefona na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli do 26. avgusta u 12 sati.
Predavanje je besplatno.

2)       "Karijera po meri mladih"

Imaš između 19 i 30 godina? Nemaš posao uprkos tome što ga aktivno tražiš? Imaš završen faks ili srednju školu? Treba ti pomoć u razvoju karijere? Prijavi se za učešće u projektu Karijera po meri mladih!
Projekat Karijera po meri mladih sprovodi Beogradska otvorena škola u saradnji sa kancelarijama za mlade iz Kragujevca, Loznice, Niša, Novog Pazara i Novog Sada, uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i stručnu podršku Nacionalne službe za zapošljavanje.
Ovo je odlična šansa da stekneš nove veštine i znanja i unaprediš svoju zapošljivost. Učešćem u projektu Karijera po meri mladih pruža ti se mogućnost da:
• učestvuješ u karijernim radionicama i naučiš više o tome kako da odabereš posao po tvojoj meri, kako da skrojiš CV i pokažeš se na intervjuu, kako da poslovno komuniciraš i budeš timski igrač, koji sve načini za traženje posla postoje itd
• dobiješ savete od strane profesionalnih karijernih savetnika i
• doprineseš istraživanju o efektima karijernog vođenja i savetovanja
Prijavi se ukoliko:
• imaš između 19 i 30 godina
• završio/la si fakultet ili srednju školu
• ne radiš i nemaš radno iskustvo duže od 3 meseca
• tražiš posao     
• dolaziš iz: Kragujevca, Loznice, Niša, Novog Pazara ili Novog Sada     
• želiš da unaprediš svoje veštine upravljanja karijerom i traženja posla     
• spreman/a si da učestvuješ u radionicama i savetovanjima koja će biti organizovana u Kancelariji za mlade u septembru/oktobru 2013. za jedan deo učesnika projekta, ili u februaru 2014. za drugi deo učesnika. 
Konkurs je otvoren do 02. septembra 2013. godine.
više informacija i prijave na:  http://www.bos.rs/cgcc/arhiva-vesti/135/2013/08/02/poziv-za-mlade-za-ucesce-u-projektu-karijera-po-meri-mladih.html
Aktivnosti su besplatne.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži