Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Vredne donacije za Eko park
 
 

Vredne donacije za Eko park

Eko park u Ilinoj vodi dobio je dve vredne donacije.

Naime, Tomislav Milojević iz Jovanovca donirao je još jedan kamion slame, za Zoo vrt.

Sa imanja Milojevića, u Zoo vrt Eko parka već ranije uskladišteno je nekoliko stotina bala sena i slame, koje će omogućiti ishranu životinja u dugim zimskim mesecima.

A za potrebe uređenja Eko parka, Javno preduzeće Sportski centar Mladost ustupilo je stotinak betonskih ploča, preostalih prilikom rekonstrukcije zapadne tribine Gradskog stadiona „Čika Dača“.

Za transport na drugi kraj grada, radi ponovne ugradnje u Ilinoj Vodi, pobrinulo se Javno preduzeće Čistoća, kao i mnogo puta ranije.

Prošli put, transport kamenih postolja, preostalih prilikom rekonstrukcije plivačkih bazena JP SC Mladost, obezbedile su Gradske tržnice.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');