Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Treća godina M Koncept grupe
 
 

Treća godina M Koncept grupe

Juče, 5. oktobra, Marketing Koncept grupa ušla je u treću godinu postojanja. Pod krovnim brendom grupacije sada se nalazi 13 različitih brendova iz više oblasti poslovanja. U okviru grupe radi 20 saradnika na čelu sa 5 lidera.

Povodom proslave 2 godine postojanja M Koncept grupe izvršni direktor grupacije Stefan Svičević Koncept je izjavio za Kragujevac Online:

Grupacija ima izuzetne lidere gde svaki od njih obrazuje tim oko sebe, dobija odgovarajuće zadatke i ima ciljeve kojima se teži. Oni se trude da rade najbolje što mogu kako bi bili izuzetni u svom poslu. Izuzetnost je nešto što se u grupaciji prepoznaje i ceni. Inovacije nemaju veze sa milionima dinara, već sa izuzetnim ljudima kojim grupacija raspolaže.

Proslava rođendana grupacije započela je u ul. Lole ribara u Kragujevcu, a glavna žurka bila je u kafiću ''Carpe Diem''.

Izvor:Mconcept.biz

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');