Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Policija ispituje poslovanje RTK
 
 

Policija ispituje poslovanje RTK

Kako list "Danas" nezvanično saznaje, policija u RTK, na osnovu anonimne dojave iz firme, ispituje navodno sporne autorske ugovore RTK sa novinarima, ostalim radnicima i saradnicima te medijske kuće.

Direktorka Radio televizije Kragujevac (RTK) Jovanka Maraović obratila se otvorenim pismom Misiji OEBS-a u Srbiji, zaštitniku građana Saši Jankoviću, premijeru Ivici Dačiću, ministru kulture i informisanja Ivanu Tasovcu, predsedniku Skupštine grada Saši Mileniću, te NUNS-u i UNS-u i obavestila ih da se u toj medijskoj kući poslednjih dana dešava nešto što je i za srpske prilike neuobičajeno, a za Kragujevac svakako nezabeleženo. Naime, inspektori na razgovore u policiju pozivaju novinare, snimatelje, urednike...

„Želim da vas informišem da inspektori privrednog kriminala Policijske uprave u Kragujevcu, na osnovu anonimne prijave, već nekoliko meseci ispituju poslovanje Radio televizije Kragujevac. Poslovodstvo RTK, finansijska i pravna služba, dostavljale su inspektorima privrednog kriminala svu potrebnu dokumentaciju, a zaposleni u ovim službama odgovarali na sva postavljena pitanja službenih lica. Napominjem da su razgovori, na poziv inspektora, povremeno obavljani i u prostorijama policijske uprave, navodi Marovićka u otvorenom pismu.

Izvor:Danas.rs

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');