Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac PSK:Stanarske karte za 2014. godinu
 
 

PSK:Stanarske karte za 2014. godinu

JKP “Parking servis Kragujevac“ obaveštava korisnike parkirališta, vlasnike ili zakupce stana koji imaju prebivalište u jednom od osam sektora, zona naplate parkiranja, da mogu nastaviti sa korišćenjem povlašćenog statusa u 2014.godini.

Radi nastavka stečenog prava neophodno je dostaviti na uvid:

• original lične karte i saobraćajne dozvole,
• polisu osiguranja,
• original Ugovora o finansijskom lizingu.

Cena karte je nepromenjena i za prvo vozilo iznosi 200,00 dinara mesečno, dok za drugo vozilo iznosi 400,00 dinara mesečno i može se uplatiti: mesečno, tromesečno ili šestomesečno.

Pravo na povlašćeni status može se ostvariti u periodu od 02.12.2013. do 10.01.2014. godine za januar 2014.godine, a za svaki naredni mesec u poslednjoj nedelji tekućeg meseca.

Karte se mogu uplatiti i podići na blagajni JKP“Parking servis Kragujevac“, ul.Vojislava Kalanovića b.b., kao i u poslovnoj jedinici JKP“Parking servis Kragujevac“. u ul. 27.marta br.17 uz donošenje neophodne dokumentacije na uvid, od 07:30 do 20:00 časova svakog radnog dana i subotom od 07:30 do 14:00 časova.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');