Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Za vikend popusti u “Plazi”
 
 

Za vikend popusti u “Plazi”

plazaPopusti i zabavni sadržaji “za celu porodicu” očekuje posetioce kragujevačke “Plaze” tokom predstojećeg vikenda, 18. i 19. januara.

Pred povratak u đačke klupe, pripremljen je bogat i zabavan sadržaj za celu porodicu, uz nezaobilazne povoljnosti za kupovinu.

U subotu i nedelju, 18. i 19. januara, najviše školarci, ali i svi ostali posetioci moći će da kupuju uz specijalne popuste koje je obezbedilo više prodavnica, a koje će tih dana da budu posebno označene.

Takođe, pripremljen je i zabavni sadržaj za najmlađe, koji će se odvijati u restoranskom delu “Plaze”, od 12 do 20 časova. Tamo će, studenti medicine, budući lekari, pomoći deci da se oslobode straha “od doktora” uz igru i zabavu, a uz to, kako je najavljeno, ako se čiji “meda” slučajno razboleo, ovi mladi ljudi biće spremni da ga brzo izleče.

Deo programa je i predstavljanje mladih talenata i akcija “Za život zapevaj i ti”, koji se sprovodi u saradnji sa Centrom za borbu protiv droge.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži