Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Počinje podela "Seko kesa" Kragujevčanima
 
 

Počinje podela "Seko kesa" Kragujevčanima

seko_kesa_s_jpg013969Razvrstavanje otpada na mestu nastanka počeće podelom seko kesa u naselju Šumarice. Sav otpad koji građani inače bacaju u sekontejnere moći će da odlažu u seko kese koje će ekipe ''Čistoće'' odvoziti onim danima kojim inače prazne kontejnere i individualne kante.

Besplatne seko kese prvo će dobiti 250 domaćinstava u naselju Šumarice. Upotrebom seko kesa biće zaokružen sistem primarne separacije i odlaganja ambalažnog otpada. Građani će moći u svojim domovima da razvrstaju otpad i seko kese odlože kraj kontejnera ili svojih individualnih kanti.

Ekipe ''Čistoće'' odoziće ove kese onim danima kojim prazne kontejnere i individualne kante. Podela će početi 21. marta stanovnicima Gornjomilanovačke, Ariljske i ulice Ive Andrića. Nakon toga akcija će biti nastavljena u Beloševcu i Deninom Brdu, a plan javno komunalnog preduzeća ''Čistoća'' je da do jeseni, kada je planirano otvaranje sakupljačkog centra, seko kese dobiju svi Kragujevčani.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');