Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvoren sajam kamena na "Šumadija sajmu"
 
 

Otvoren sajam kamena na "Šumadija sajmu"

sumadija_sajam_logo_jpg013773Sajam kamena i prateće industrije ''Stone expo 03'' biće održan na Šumadija sajmu od danas do 20 marta. Ovogodišnji sajam održava se pod pokroviteljstvom Regionalne privredne komore, a okupiće izlagače, naučne radnike i istraživače iz 20 zemalja sveta. 

Osim ponude kamena različite namene, mašina i alata za njegovu obradu, i hemijskih sredstava za zaštitu i restauraciju, ove godine će na sajmu više od 30 umetnika predstaviti svoje radove na tradicionalnoj izložbi mozaika. Tokom četiri dana vrata Šumadija sajma biće otvorena za posetioce od 9 do 19 sati, a ulaz je slobodan.

Izvor: RTK

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');