Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zastavin soliter ubedljivo najbolji soliter u Kragujevcu
 
 

Zastavin soliter ubedljivo najbolji soliter u Kragujevcu

Priča o Zastavinom soliteru je ponovo bila na TV, ovoga puta u emisiji ” Exploziv ” na TV Prva. To je soliter koji u svim segmentima prednjači u odnosu na sve ostale solitere i zgrade u Kragujevcu.

Imaju preko 16 kamera koje su u i oko solitera. Više puta godišnje se organizuju besplatna putovanja za najmlađe, najstarije i ostale stanare. Stanari ne plaćaju održavanje zgrade, samo račune za svoj stan. Postoje i novogodišnje nagrade stanarima. Cak imaju i svoj sajt : www.zastavinsoliter.com . Prema rečima naših sugrađana, u šali rečeno veoma su pakosni na stanare ZS, jer su u svemu uvek prvi. Prvi su uveli interfon, tv nadzor, čip ključ za ulazna vrata, osvetljnje kada nema struje, samostanlo napravili park i igraonicu za decu, pa po najviše jer su prvi u Kragujevcu uveli i imali pre vise od 12 godina brzi internet. Predsednik kućnog saveta već više od 10 godina je Zoran Jovanović,  koji je živeo u Americi i tamo pokupio mnogo ideja kako treba jedan soliter da bude moderan i funkcionalan. Velika sloga i razumevanje vlada među stanarima, a organizuju se i proslave solitera.

Zastavin soliter je odlično organizovan, jer novac prikuplja tako što se rentira prostor na krovu za sva tri mobilana operatera, jedan objakat u okviru zgrade kao i veliki bilbord.
Šta je sledeće? Možda besplata internet i kablovska za sve stanare u saradnju sa operaterom. To se isčekuje. Bila je ovo jedna lepa priča iz našeg grada, i ekipi KG Online je bila čast da Vam je prezentuje kao što je bila i čast da budemo gosti Zastavinog solitera, koji po svemu sudeći apsoluto zaslužuje prvo mesto najboljeg solitera u Kragujevcu.

Foto :  www.novosti.rs

Komentari  

 
0 #1 goran 09-12-2014 09:46
bravo koki car si samo napred
Citiraj | Prijavi administratoru
 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');