Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kafane u Kragujevcu zatvorene na 7 dana
 
 

Kafane u Kragujevcu zatvorene na 7 dana

Ministarstva finansija zatvorilo je većinu kafića i kafana u širem centru Kragujevca zbog nepravilnosti u radu zbog čega su stalne mušterije “ poljubile vrata”.

Katanac na kafane stavljen je juče, a na udaru Poreske uprave našle su se i najstarije krčme u gradu poput Stare Srbije, Balkana, Paligorića koje postoje preko sto godina. Procenjuje se da je više od 20 lokala zapečaćeno crvenim voskom i zabranjen im je rad.

Kontrola Poreske uprave obavljena je je pre dve nedelje, a juče su izvršenja postala pravosnažna. Kafane su zatvorene uglavnom zbog neprijavljivanja radnika, dvojnog knjigovodstva ili zbog neizdavanja fiskalnih računa. Lokali su zatvoreni privremeno, na sedam dana, a vlasnicima slede i novčane kazne koje su propisane zakonom.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');