Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zakazana XXVIII sednica Skupštine grada
 
 

Zakazana XXVIII sednica Skupštine grada

Predsednik Skupštine grada Kragujevca Milan Urošević zakazao je XXVIII redovnu sednicu gradskog paralmenta za petak 27. februar 2015. godine sa početkom u 9 časova.

Pred odbornicima Skupštine grada Kragujevca naći će se predlog Odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana “Kragujevac 2025“, predlog Odluke o eksternoj reviziji završnog računa budžeta grada Kragujevca za 2014.godinu. Odbornici će razmatrati i predlog Odluke o načinu utvđivanja cena za otuđenje, zakupnine i doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta kao i odluke o izmenama i dopunama Odluke o merilima za obračun visine naknade za uređivanje građevinskog zemljišta u postupku legalizacije objekta. Gradski paralment na sednici u petak 27.februara razmatraće i predlog Odluke o usvajanju Elaborata o opravdanosti otuđenja građevinskog zemljišta u svojini grada Kragujevca bez naknade za potrebe izgradnje novog zatvora u naselju Petrovac. Na predstojećoj sednici Skupštine grada odbornici će razmatrati i predloge odluka o davanju saglasnosti na programe ustanova kulture za 2015.godinu, čiji je osnivač grad Kragujevac, kao i izmene i dopune programa poslovanja Radio televizije Kragujevac, Direkcje za urbanizam i JKP “Gradska groblja“.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');