Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Socijalni program za radnike "Autosaobraćaja"
 
 

Socijalni program za radnike "Autosaobraćaja"

Vlada Srbije odobrila je realizaciju socijalnog programa za radnike "Autosaobraćaja" iz Kragujevca. Za odlazak iz preduzeće uz otpremnine, izjasnilo se 288 od ukupno 481 radnika.

Foto:Arhivska fotografija

Radnicima kragujevačkog preduzeća "Autosaobraćaj" koji su 44 dana blokirali magistralni put Kragujevac - Kraljevo, Vlada Srbije odobrila je realizaciju socijalnog programa.

Za odlazak iz preduzeće uz otpremnine, izjasnilo se 288 od ukupno 481 radnika.

Kako je RTS-u potvrdila predsednica Samostalnog sinditaka te firme Suzana Marković, realizacija socijalnog programa trebalo bi da počne sledeće nedelje.

Radnicima "Autosaobraćaja", početkom ovog meseca, isplaćene su dve minimalne zarade, od ukupno deset koliko im se duguje, što je bio uslov da prekinu blokadu puta u Kragujevcu.

Izvor:RTS

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');