Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Omladina JAZAS-a Kragujevca u akciji
 
 

Omladina JAZAS-a Kragujevca u akciji

Omladina JAZAS-a Kragujevac sa partnerima Omladinom JAZAS-a Novi Sad i Timočkim omladinskim centrom organizuje prvi u nizu okruglih stolova OBEZBEĐENJE ODRŢIVOSTI PROGRAMA SMANJENJA ŠTETE MEĐU POSEBNO OSETLJIVIM DRUŠTVENIM GRUPAMA.

Okrugli sto je aktivnost u okviru projekta finansiranog od Soroš fondacije, a nakon njega odrţaće se u Novom Sadu, Zaječaru i nacionalni sastanak u Beogradu. Okrugli sto biće odrţan u ponedeljak, 20. aprila sa početkom u 11h u opštinskoj sali 105. Prisutni će biti predstavnici lokalne samouprave, javnih institucija (Dom zdravlja, Klinički centar, Institut za javno zdravlje,...) kao i i podprimaoci sredstava Globalnog fonda u Kragujevcu. Pozivamo vas da medijski podrţite ovaj događaj i sa nama aktivno učestvujete u smanjenju diskriminacije i pruţanju podrške posebno osetljivim društvenim grupama.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži