Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Za praznik radi većina trgovina, dežuraju lekari i apotekari
 
 

Za praznik radi većina trgovina, dežuraju lekari i apotekari

Dom zdravlja Kragujevac organizovaće dežurstva prvog i drugog maja u ograncima Stanovo, Bresnica i Aerodrom i to od sedam do 12 sati, dok će ambulanta Stragari raditi od sedam do 10 sati. Zdravstvena stanica broj četiri radiće od sedam do 12 za svoje opredeljene korisnike, a od 12 do 19 za ostalo stanovništvo.

U Službi za zdravstvenu zaštitu dece predškolskog uzrasta radiće Centralni punkt u krugu Kliničkog centra od sedam do 19 sati. Centralni punkt u Zdravstvenoj stanici četvorka biće dežuran za školsku decu. Služba kućnog lečenja dežura od sedam do 19 časova, a Polivalentna patronažna služba od sedam do 13.30. Apoteka “Bubanj” biće dežurna prvog i drugog maja i radiće 24 sata. Apoteke “1.maj” i “29.novembar” radiće od osam do 20 sati oba dana praznika. Apoteke “Avala”, “Stanovo”, “Topola” i “Batočina” radiće u subotu drugog maja.

Gradski i prigradski autobusi prvog i drugog maja saobraćaće po redu vožnje za nedelju i državni praznik. Plaza centar, Roda centar i Roda market radiće uobičajeno. Gradske tržnice takođe. Kada je reč o poštama, tokom praznika dežurna će biti ona u Roda centru.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');