Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Udovičić dodeljuje ugovore o stipendiranju u Kragujevcu
 
 

Udovičić dodeljuje ugovore o stipendiranju u Kragujevcu

Ministar omladine i sporta i predsednik Fonda za mlade talente Vanja Udovičić uručiće sutra ugovore stipendistima Fonda za mlade talente sa Univerziteta u Kragujevcu, saopštilo je danas resorno ministarstvo.

Po Konkursu za stipendiranje do 800 najboljih studenata završnih godina osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završnih godina master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija za školsku 2014/15. godinu, studentima sa Univerziteta u Kragujevcu dodeljeno je ukupno 77 stipendija Fonda za mlade talente, piše u saopštenju. Svečana dodela ugovora o stipendiranju biće održana u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu u 11 sati.

Od 2008. godine do danas, Fond je stipendirao 308 studenata sa Univerziteta u Kragujevcu, a nastavak studija u inostranstvu omogućen je za 75 studenata sa prebivalištem u Kragujevcu. Takođe, piše u saopštenju, učenicima srednjih škola sa teritorije Kragujevca za postignute rezultate na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu dodeljeno je više od šest miliona dinara za ostvarene rezultate.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');