Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac „OTVORENA VRATA Univerziteta“
 
 

„OTVORENA VRATA Univerziteta“

Imajući u vidu da je izbor studija i zanimanja jedna od najvažnijih odluka srednjoškolaca, Univerzitet u Kragujevcu organizuje „Otvorena vrata Univerziteta“ u ponedeljak, 18. maja 2015. godine, na platou ispred Rektorata Univerziteta u Kragujevcu.

Otvorena vrata za srednjoškolce- buduće studente Na platou ispred Rektorata od 16-18 časova, biće postavljeni štandovi 12 fakulteta Univerziteta u Kragujevcu i predstavnici fakulteta biće na raspolaganju srednjoškolcima za sva njihova pitanja.

Ovo je idealna prilika da se srednjoškolci svih razreda upoznaju sa Univerzitetom u Kragujevcu i mogućnostima za studiranje na nekom od naših 12 fakulteta. Za sve đake će biti organizovan obilazak Univerzitetske biblioteke, kao i Univerzitetske galerije, a kako bismo prvi susret učenika sa Univerzitetom zaokružili na lep način, studenti Filološko-umetničkog fakulteta predstaviće se plesnom tačkom i koncertom.

Ovim putem pozivamo sve đake- buduće studente, škole, profesore i roditelje da dođu na „Otvorena vrata Univerziteta u Kragujevcu“ u ponedeljak, 18. maja 2015. godine na platou ispred Rektorata Univerziteta u Kragujevcu (zgrada između Pravnog i Ekonomskog fakulteta)

Za više informacija možete kontaktirati Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu na 034/300-425 ili na E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');