Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Rekonstrukcija karting staze u parku
 
 

Rekonstrukcija karting staze u parku

Predstavnici Grada Kragujevca i Udruženja za društveni razvoj mladih aplicirali su u Ministarstvu omladine i sporta sa projektom kompletne rekonstrukcije karting staze u Velikom parku.

Obrad Turković, pomoćnik gradonačelnika za pitanja mladih, rekao je da se planira infrastrukturna obnova staza i asfalta i postavljanje horizontalne i vertikalne signalizacije. Ideja je da se tu napravi i mala simulacija saobraćaja i da se u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i Agencijom za bezbednost saobraćaja podučavaju najmlađi o pravilnom ponašanju u saobraćaju. Država je opredelila dva i po miliona dinara za obnovu ovog sportsko-rekrativnog objekta, a ugovor bi trebalo da bude potpisan u toku ove nedelje.

foto: enovine

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');