Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac U Kliničkom centru u Kragujevcu obavljaju se samo hitne intervencije
 
 

U Kliničkom centru u Kragujevcu obavljaju se samo hitne intervencije

Zbog renoviranja sistema za sterilizaciju u hirurškom bloku kao i Centra za transfuziju u Kliničkom centru u Kragujevcu, obavljaju se samo hitne intervencije.

Nastavak redovnog programa operacija očekuje se za desetak dana.

U Kliničkom centru u Kragujevcu, zbog renoviranja sistema za sterilizaciju u hirurškom bloku, obavljaju se samo hitne intervencije, a nastavak redovnog programa operacija očekuje se, kako kažu, za desetak dana.

Direktor Kliničkog centra u Kragujevcu Nebojša Arsenijević kaže da će to obezbediti bolje uslove rada za hirurge, ali, pre svega, veću bezbednost pacijenata. Renoviranjem operacionog sistema, dodaje, smanjuje se mogućnost da dođe do bilo kakve infekcije pacijanata prilikom operativnih zahvata.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');