Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Nova ulaganja u autobusku stanicu
 
 

Nova ulaganja u autobusku stanicu

Glavna autobuska stanica u Kragujevcu koju je u maju zakupilo privatno preduzeće ''Bamiron Kg'' radi uobičajeno uz pružanje i naplatu svih staničnih usluga putnicima i prevoznicima.

Ministarstvo građevinarstva, infrastrukture i saobraćaja izdalo je zakupcu, pre mesec dana, dozvolu kojom je ozvaničen rad Glavne stanice. Ona održava 150 polazaka dnevno, a poslednjih dana je najveće interesovanje za putovanje do mora. "Za sada funkcioniše sve normalno, prevoznici dolaze, prodajemo karte skoro za sve pravce u Srbiji i za more. Nemamo nikakvih problema i funkcionišemo kao prava autobuska stanica", rekao je za TV Kragujevac, direktor preduzeća ''Bamiron Kg'' Draško Đuracković.

Preduzeće "Bamiron KG", zakupilo je u maju glavnu autobusku stanicu u Kragujevcu koja je izuzeta iz stečajne mase Autosaobraćaja. Izmirilo je dugovanja Autosaobraćaja za struju i vodu i uložilo oko 7 miliona dinara za renoviranje perona, fasade, toaleta i instalacija u staničnom objektu. Pocela je sa radom i ambulanta za hitnu pomoc uz angažovanje medicinskog osoblja. U planu je investiranje u postavljanje behaton staze i izgradnja dečijeg igrališta.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');