Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvaranja Poligona za bezbednost, Otvorene scene i Edukacije o bezbednosti u saobraćaju
 
 

Otvaranja Poligona za bezbednost, Otvorene scene i Edukacije o bezbednosti u saobraćaju

Pozivamo Vas na svečost povodom otvaranja Poligona za bezbednost, Otvorene scene i Edukacije o bezbednosti u saobraćaju koje će biti organizovane 24. oktobra od 11 časova u Velikom parku, na Poligonu za bezbednost - ispod zatvorenog bazena.

Događaju će prisustvovati Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, Ministar omladine i sporta Vanja Udovićić kao i ostali gosti. Program za 24. oktobar, od 11 časova:

- Edukacije o bezbednosti u saobraćaju za decu i mlade

- Promocija biciklizma

- Biciklistički klub Radnički

- Promocija bezbednosti u saobraćaju

- Agencija za bezbednost saobraćaja

- Druženje sa maskotom PAŽLJIVKO

- Mizički program na Otvorenoj sceni - kod boks kluba.

Edukacije o bezbednosti se nastavljaju i 25. oktobra od 11 časova. Edukacije će održati profesionalni instruktori vožnje, članovi Sekcije za bezbednost u saobraćaju Politehničke škole. Aktivnosti se izvode po projektu "Volonteri za lepši Kragujevac" koji sprovodi Udruženje Interaktiv, u partnerstvu sa gradom Kragujevcom. Na projektu je urađena sanacija opštećenog asfalta, postavljena horizontalna i vertikalna signalizacija.

Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta, a sufinansiraju Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Ministarstvo poljoprivrede i zaštite životne sredine. Projekat izgradnje ostvorene scene sprovodi Grad Kragujevac, finansira Ministarstvo omladine i sporta. Program je besplatan, a poziv je otvoren za sve zainteresovane, pešake, bicikliste i sve druge. Dođite da se vozimo, družimo i učimo o bezbednosti u saobraćaju. (na poligonu se ne mogu voziti karting vozila, skuteri, automobili).

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');