Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Ministar Udovičić otvorio poligon za mlade
 
 

Ministar Udovičić otvorio poligon za mlade

Danas je otvoren edukativni saobraćajni poligon namenjem mladima i deci.

k staza 4.jpg - 140.98 Kb

Na mestu nekadašnje karting staze, u prisustvu mališana i njihovih roditelja Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta otvorio je poligon i prvu Otvorenu scenu za mlade. Projekat je realizovalo udruženje Interaktiv volonteri za lepši Kragujevac, uz finansijsku pomoć Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva saobraćaja i infrastructure i Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine.

k staza 1.jpg - 156.07 Kb

 

k staza 2.jpg - 151.80 Kb

 

k staza 3.jpg - 153.50 Kb

U projekat je uloženo tri miliona dinara, a grad Kragujevac je uložio 200 hiljada dinara, kao i potrebnu dokumentaciju. Renoviran je i mostić u parku, popravljene su tribine na košu, kao i zelene učionice za programe iz oblasti zaštite životne sredine. Najmlađi sugrađani će moći bezbedno da voze bicikl na stazi, ali i da se edukuju o bezbednom ponašanju u saobraćaju.

k staza 5.jpg - 129.74 Kb

 

k staza 6.jpg - 133.65 Kb

 

k staza 7.jpg - 134.88 Kb

foto:Lazar Stojanović

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži