Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Otvorena glavna autobuska stanica
 
 

Otvorena glavna autobuska stanica

Glavna autobuska stanica u Kragujevcu koja, s kraćim prekidima, nije bila u funkciji od oktobra 2013. ponovo radi. Novi zakupac, firma „Autoprevoz Janjušević“ iz Priboja, nakon dobijanja svih potrebnih dozvola od Ministarstva za građevinarstvo, infrastrukturu i saobraćaj, otvorio je perone.

Za zakup će vlasniku, „Autosaobraćaju“ u stečaju, plaćati blizu 5,6 miliona dinara mesečno, odnosno čak oko 20 puta više od prethodnog zakupca, beogradskog preduzeća „Bamiron“, koji je stanicom „gazdovao“ nekoliko meseci, i sa kojim je ugovor o zakupu raskinut u avgustu. Uprkos raskidu ugovora sa „Bamironom“, deo ovdašnje javnosti još uvek je zainteresovan za detalje poslovnog aranžmana nekadašnjih organa upravljanja „Autosaobraćaja“ sa tom beogradskom firmom.

Ovde se, naime, još uvek ne zna, zašto je i pod kojim uslovima glavna autobuska stanica u Kragujevcu "Bamiornu" proletos izdata po ceni zakupa od 300.000 dinara mesečno, iako je već tada bilo firmi koje su nudile zakupninu veću pet miliona dinara.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži