Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac TIC privremeno radi na novoj lokaciji
 
 

TIC privremeno radi na novoj lokaciji

Turistički informativni centar Gradske turističke organizacije “Kragujevac“, privremeno je preseljen i radi na novoj lokaciji zbog renoviranja prostora u kojem se do sada nalazio.

TIC radi uobičajeno, radnim danom od 8 do 20 sati i subotom, od 8 do 15 sati, u ulici dr Zorana Đinđića broj 7, preko puta Gradskog doma, u prostorijama “Šumadija sajma“ gde inače radi i Agencija za turizam. Na toj lokaciji TIC će raditi do završetka radova, koji se obavljaju po projektu koji finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, a koji realizuje Gradska stambena agencija iz Kragujevca.

Posle sprovedene zakonske procedure posao je dobila i građevinske radove izvodi firma “Simon inženjering“. Planirano je da renoviranje TIC-a bude završeno do kraja decembra, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena. U godini kada kragujevački info centar kao jedan od najstarijih u Srbiji obeležava 30 godina uspešnog rada, Gradska turistička organizacija Kragujevac je posle urađenog projekta adaptacije i uređenja enterijera obezbedila 2 i po miliona dinara za ove radove.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži