Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac i grad Sian uspostavili saradnju
 
 

Kragujevac i grad Sian uspostavili saradnju

Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić i direktorka Kancelarije za spoljne i prekomorske poslove kineskog grada Siana, Liang Vanćing, potpisali su danas Pismo o namerama između dva grada.

opstina-kragujevca01sasa.jpg - 66.45 Kb

Kineski investitori su zainteresovani za ulaganje u uzgoj stoke, otkup i proizvodnju goveđeg mesa i jagnjetine, a proizvode bi plasirali na kinesko tržište pod originalnim brendom. To bi do sada bilo najveće ulaganje u kragujevačku poljoprivredu.

Svečanosti su prisustvovali i članovi Gradskog veća, Minja Obradović, Boris Kovačevića i Dalibor Jekić, kao i načelnik Šumadijskog okruga Damjan Srejić i direktor Regionalne privredne komore, Predrag Lučić.

foto: kragujevac.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');