Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Na čišćenju snega u Kragujevcu angažovano 11 ekipa
 
 

Na čišćenju snega u Kragujevcu angažovano 11 ekipa

Na čišćenju snega u Kragujevcu angažovano 11 ekipa, četiri u selu i sedam u gradu. Iako je planom rada Zimske službe predviđeno da u gradu bude angažovano pet ekipa, zbog pojačanog intenziteta padavina, uključena su još dva specijalizovana vozila.

Putni pravci posipaju se rizlom i solju, a na čišćenju trgova i trotoara angažovane su ekipe JKP “Čistoće“ i “Zelenila“. JKP “Čistoća“ održava oko 500 kilometara gradskih, lokalnih i nekategorisanih puteva. Aktivnosti Zimske službe se usklađuju sa vremenskim prilikama, odnosno količinom i intezitetom padavina, a to znači da je Zimska služba prema potrebi, kao i do sada, aktivna 24 časa. Inače, kako nam je saopšteno, u tom preduzeću na zalihama ima dovoljno industrijske soli i rizle.

U svakom slučaju u ovakvim vremenskim uslovima neophodno je prilagoditi brzinu kretanja uslovima na putu i držati što veće rastojanje između vozila, jer je zaustavni put vozila duži.

Telefon kontakt centra JKP “Čistoće“ 501 180 zbog novogodišnjih praznika će ponovo biti u funkciji, a tokom dana dežurni telefon za sve eventualne probleme je 060 234 00 16.

foto: srbin.info

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');