Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Udruženje ''Biram Kragujevac'' učestvovalo u ''Danima kragujevačke knjige''
 
 

Udruženje ''Biram Kragujevac'' učestvovalo u ''Danima kragujevačke knjige''

U gradskoj biblioteci Vuk Karadžić obeleženi su Dani kragujevačke knjige.

biram kragujevac.jpg - 97.44 Kb

U okviru ove manifestacije, gosti biblioteke bili su članovi udruženja Biram Kragujevac. Gostima su se obratili predsednik udruženja Milan Stojanović i ćlan upravnog odbora Bogdan Vranešević. Brojne goste je zabavljao kvartet Kraguji, koji je pesmama Tekla reka Lepenica i Beograde, džaba tebi slava upotpunio ovaj skup.

biram kragujevac 2.jpg - 89.50 Kb

Udruženje Biram Kragujevac je neprofitna organizacija koja okuplja Kragujevčane koji žele da pomognu svome gradu, iskoriste svoje resurse, znanja i veštine i poboljšaju razvoj grada. Brojnim projektima pomažu mladima, ali i starijim građanima, kao i uređenju javnih površina, a bave se i okupljanjem i povezivanjem građana.

Svi koji se zalažu za promene, a ne žele politički da se angažuju, dobrodošli su u ovom udruženju, jer oni se Ne bave politikom, već životom.

foto: Lazar Stojanović

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');