Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Turistički informativni centar ponovo na staroj lokaciji
 
 

Turistički informativni centar ponovo na staroj lokaciji

Turistički informativni centar Gradske turističke organizacije „Kragujevac“ ponovo radi na staroj lokaciji, na platou Robne kuće, u ulici Dr Zorana Đinđića 11, u adaptiranim prostorijama.

Tokom protekla dva meseca, urađeni su grubi građevinski radovi na rigips sistemima, instalacijama vodovoda i kanalizacije, keramičarski, podni, molero-farbarski i stolarski radovi, a obnovljena je i kompletna elektro instalacija. Prostor je u potpunosti adaptiran i opremljen novim funkcionalnim nameštajem.

Sredstva za adaptaciju i uređenje enterijera kragujevačkog TIC-a, obezbedilo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, preko Sektora za turizam. Projektom je odobreno 2,5 miliona dinara, što je bilo dovoljno da se obave neophodne popravke, radovi i zamena nameštaja. Svečano otvaranje planirano je krajem sledeće nedelje, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

foto: Zoran Petrović

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');