Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Promocija Kragujevca na sajmu turizma
 
 

Promocija Kragujevca na sajmu turizma

Na 38. Sajmu turizma održanom u Beogradu, Gradska turistička organizacija Kragujevac je sa kolegama iz Batočine, Topole, Knića i Rače, predstavila turističke potencijale grada i okoline, programe boravka na našoj destinaciji, kao i suvenire koje gosti iz zemlje i inostranstva mogu da kupe u renoviranom TIC-u.

gto.jpg - 132.49 Kb

Drugog dana sajma, održana je promocija šestog Arsenal festa, koji će od 23. do 25. juna biti održan u Kragujevcu. Promocija je počela u 15 sati, nastupom di džeja, da bi u 16:30 sati nastupila kragujevačka grupa Vesele 80-te. Promocija Arsenal festa protekla je u sjajnom raspoloženju.

Od hotela iz Kragujevca posebnu pažnju privukao je Garni hotel TRI "O". Pomenuti Garni hotel istoimene kompanije je stekao značajno iskustvo ugostivši kako strane tako i domaće goste, posebno učinivši zadovoljnim poslovne ljude i druge grupe. Od strane predstavnika istican je kvalitet, pouzdanost, usmerenost, a pre svega udobnost smeštaja. Na sajmu turizma prijatno su iznenadili javnost sa ovogodišnjim promotivnim cenama.

Poslednjeg dana sajma, na štandu Centralne Srbije, organizovana je promocija manifestacije Zlatne ruke Šumadije, kao i seoskih domaćina iz okoline Kragujevca i Knića. Za muzički deo promocije bili su zaduženi Danica Krstić, deo velikog ansambla Centra za negovanje tradicionalne kulture Abrašević i muška pevačka grupa Studentskog kulturnog centra Kragujevac.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma bila je Slovenija, a prema procenama organizatora, sajam je posetilo oko 70 hiljada gostiju.

 

Izvor: GTO Kragujevac

Foto: GTO Kragujevac

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');