Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kampanja Pronađi meru u Maxi supermarketima
 
 

Kampanja Pronađi meru u Maxi supermarketima

U okviru nacionalne kampanje Pronađi meru, u Maxi supermarketima u Kragujevcu će narednih mesec dana studenti medicine i nutricionisti savetovati potrošače kako da postignu energetski balans i pobede gojaznost.

pronadji meru.jpg - 79.70 Kb

Akcija studenata medicine, podržana od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije, će se najpre bazirati na edukaciji građana kako da pobede jednog od glavnih uzročnika mnogih oboljenja – GOJAZNOST.

Podatak da je svaki peti građanin Srbije gojazan podstakao je mlade studente da aktivno nastave borbu protiv gojaznosti, a ovoga puta, akcija će se, pored Beograda, sprovoditi u još tri grada u Srbiji – u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Pored standardnih brošura i informacija, građani će imati priliku da dobiju i info-grafike na kojima će biti slikovito prikazani oblici fizičke aktivnosti koja je neophodna da bi se određena količina kalorija uspešno sagorela i na taj način održao energetski balans.

Više detalja o samoj akciji možete pronaći na www.pronadjimeru.com

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');