Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Novi model FIAT-a uskoro u Kragujevcu
 
 

Novi model FIAT-a uskoro u Kragujevcu

Kompanija FIAT uskoro bi mogla proizvoditi novi model u Kragujevcu. Prema izvorima iz FCA, u septembru bi se mogao proizvoditi pikap Fiat Toro.

fiat-toro.jpg - 35.53 Kb

U početku će se sklapati iz CKD kompleta dopremljenih iz Brazila, a od 2018. će novi Toro biti potpuno napravljen u Srbiji.

Cena ovog automobile je 16.985 evra, a najavljuju se subvencije za poljoprivrednike koji obrađuju državno zemljište, za koje će automobile koštati 14.412 evra.

Fiat Toro je moderan pick-up dugačak 4,91 metar, a pokreću ga motori 1.8L flex sa 139 KS i 2.0 turbo-dizel sa 170 KS, upareni sa 6 stepenim manuelnim menjačem, 6 stepenom automatikom ali i novim 9 stepenim automatskim menjačem, uz izbor između 4x2 i 4x4 verzije.Verzija sa dizel agregatom postiže maksimalnih 188 km/h, a ubrzava do stotke za 10 sekundi.

foto: autoblog.com

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');