Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Kragujevac od 2017. povezan sa Koridorom 10
 
 

Kragujevac od 2017. povezan sa Koridorom 10

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović obišla je danas Kragujevac najavila da će Kragujevac od 2017. biti povezan sa Koridorom 10.

zorana mihajlovic.png - 350.41 Kb

 

Prema njenim rečima, sledeće godine će započeti i izgradnja obilaznice u Kragujevcu.

"Puštamo u junu deonicu auto-puta Kragujevac-Batočina u dužini od šest kilometara, nastavljamo sa radovima i 2017. godine Kragujevac će konačno ima završenih preostalih 14,7 kilometara konekcije s Koridorom 10", izjavila je Mihajlovićeva.

Ministarka je s gradonačelnikom Radomirom Nikolićem obišla saobraćajnicu na trgu Mala Vaga u naselju Palilule i kružne tokove. Osim toga, najavljeno je i da će krajem ove godine biti završen Koridor 10, a Grdelička klisura od 21 kilometra do februara 2017. godine.

 

Izvor: Beta

Foto: Blic

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');