Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Gradska turistička organizacija Kragujevca proglašena za najuspešniju
 
 

Gradska turistička organizacija Kragujevca proglašena za najuspešniju

Gradska turistička organizacija Kragujevca proglašena je za najuspešniju turističku promociju na Sajmu turizma i gastrokulture Bjeljina turist 2016.

kragujevac.png.jpg - 104.62 Kb

 

Sajam je održan 15. i 16. aprila, a učestvovale su brojne turističke organizacije, hotelijeri i agencije iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

GTO Kragujevac je podelila propagandni materijal, kao i brojne suvenire, a predstavili su se i proizvođači zdrave hrane i pića. Kragujevčane je predstavljalo i udruženje žena koje se bave starim zanatima i domaćom radinošću.


foto: kragujevac.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');