Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac "Pomažemo da imaju i oni koji nemaju"
 
 

"Pomažemo da imaju i oni koji nemaju"

Kompanija Delhaize u svojim objektima Maxi, Tempo i Shop&Go koji su obuhvaćeni projektom "Pomažemo da imaju i oni koji nemaju" u subotu 21. maja u periodu od 08 do 16h organizovaće Dan volontiranja. 
banka hrane kg.jpg - 30.52 Kb

Tog dana će sugrađani biti u prilici da doniraju osnovne životne namirnice kao što su ulje, šećer, pirinač, testenina, konzervirana hrana i keks. Zaposleni u ovim objektima i članovi udruženja "Banka hrane Kragujevac" će biti volonteri i dežurati pored kutije i pomagati u preuzimanju doniranih namirnica.

Sve prikupljene namirnice u objektima Maxi kod Pionira i u Gradskom domu, biće donirane udruženju Banka hrane Kragujevac, a koje će se distribuirati korisnicima koje ovo udruženje ima u evidenciji. Zahvaljujući ovoj humanitarnoj akciji kompanije Delhaize i udruženju Banka hrane Beograd, bićemo u prilici da našim sugrađanima dodatno pomognemo.

Projekat "Pomažemo da imaju i oni koji nemaju" odvija u 32 grada u Srbiji, obuhvatajući korisnike 55 organizacija i preko 145 maloprodajnih objekata, a zahvaljujući njemu mesečno se hrani oko 8000 ljudi.

 

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');