Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac H&M otvara prodavnicu u Kragujevcu
 
 

H&M otvara prodavnicu u Kragujevcu

Švetski brend H&M Hennes & Mauritz najavljuje otvaranje prodavnice u Kragujevcu, u okviru šoping centra Kragujevac Plaza.
hm.jpg - 115.75 Kb

Početak rada planiran je tokom 2017. godine, a prodavnica u kojoj ce biti smešten poznati brend prostiraće se na dva sprata.

H&M, kao jedan od najvećih svetskih i modnih brendova, poznat je po modi i kvalitetu kada je potražnja u pitanju, po pristupačnim cenama.

U Srbiji posluju od 2013. godine i trenutno imaju osam prodavnica u pet gradova - tri u Beogradu, dve u Novom Sadu, i po jednu u Pančevu, Subotici i Zrenjaninu.

H&M prodavnice nude širok asortiman garederobe i svakodnevno dobijaju nove modne artikle. Njihovi najnoviji trendovi pružaju inspiraciju potrošačima da kreiraju sopstveni stil.

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');