Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac DEBATA: Šta očekujemo od nove Vlade Srbije?
 
 

DEBATA: Šta očekujemo od nove Vlade Srbije?

Institut za evropske poslove uz podršku Američke ambasade u Beogradu 21. juna 2016. od 18:00 – 20:00 časova organizuje debatu na temu: Šta očekujemo od nove Vlade Srbije?

Mesto održavanja debate je Hotel Kragujevac u Kragujevcu, Kralja Petra I 21.

Neka od pitanja na koje ćemo se osvrnuti su: Šta možemo očekivati od nove Vlade Srbije? Koje su neophodne reforme koje ona treba da sprovede u Ekonomiji? Da li će se nešto promeniti na relaciji sa susedima, i EU, SAD i Rusijom? Kakav odnos bi trebalo Vlada da ima sa medijima, a kakav sa građanima?

Publika će takođe imati mogućnost da postavlja pitanja.

Debata će uključiti još tri govornika: Teofil Pančić, novinar i kolumnista nedeljnika Vreme Miroslav Prokopijević, ekonomista Boško Jakšić, spoljnopoliitčki komentator Debatu vodi Olja Bećković, novinarka Nakon uvodnih izlaganja, govornici će učestvovati u diskusiji, nakon čega će moderatorka u diskusiju uključiti i publiku koji će dati svoje komentare.

Zbog ograničenog broja mesta za publiku, ukoliko želite da prisustvujete debati, ljubazno Vas molimo da se registrujete putem linka:

https://goo.gl/OuLkWz

https://goo.gl/OuLkWz

foto: Naim Leo Beširi - Izvrešni direktor Instituta za evropske poslove

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži