Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Zasedalo Gradsko veće
 
 

Zasedalo Gradsko veće

Gradsko veće dalo je saglasnost na zaključenje Aneksa Ugovora o donaciji između grada Kragujevca, Fondacije Dragica Nikolić i Udruženja građana "Nedelja dizajna" iz Beograda kojim se detaljnije definišu obaveze između ugovornih strana.

Korisnik donacije – grad Kragujevac dao je saglasnost na idejno rešenje parternog uređenja dela Velikog parka "Kreativni Veliki park". Nakon javne prezentacije Urbanističkog projekta koja je organizovana od 7. do 13. juna i stručne kontrole Komisije za planove, glavni gradski arhitekta Aleksandar Nenković je dao saglasnost na idejno rešenje koje je ocenio kao dobro i kvalitetno.

 

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');