Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Dani Republike Srpske u Kragujevcu
 
 

Dani Republike Srpske u Kragujevcu

Do petka, 16. septembra, u Kragujevcu će biti obeleženi Dani Republike Srpske.

 

U Pešačkoj zoni biće otvoren štand Turističke organizacije Republike Srpske, a turističku i gastronomsku ponudu predstaviće Banja Luka, Trebinje i Bijeljina. Očekuje se bogat kulturno-umetnički program, a predviđeno je i održavanje privrednog foruma, gde će mogućnosti i način saradnje predstaviti Područna privredna komora Banja Luke i Regionalna privredna komora Kragujevac. T

okom trodnevne manifestacije, Kragujevčane očekuje promocija turističkih ponuda Jahorine i svih drugih atraktivnih lokacija u Srpskoj, promocija kulturnih ostvarenja, ugostiteljstva, kulinarstva i vina. U Domu omladine biće održan koncert banjalučke rok grupe „Sopot“, dok će se u Knjaževsko – srpskom teatru publici predstaviti gudački orkestar „Banjalučke filharmonije“.

Dani Republike Srpske održavaju se po četvrti put u Srbiji u organizaciji Predstavništva Republike Srpske, a u cilju što bolje promocije privrede i kulture, kroz različite programske aktivnosti. Ovogodišnjim programom obuhvaćeno je 15 gradova širom naše zemlje.

Pripremio: GTO „Kragujevac“

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži

 
 
 
 
error_reporting(0); ini_set('error_reporting', E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_WARNING & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED); ini_set('display_errors','Off');