Trenutno se nalazite na strani: Vesti Info Grad Kragujevac Praktične biciklističke radionice
 
 

Praktične biciklističke radionice

Udruženje Interaktiv organizuje besplatne biciklističke radionice u Velikom parku, u delu koji se nalazi ispod zatvorenog bazena, na poligonu za bezbednost, tj na tzv. Karting stazi.

 

Radionice će biti organizovane svake subote u oktobru, od 11 do 14h. Namenjene su pre svega deci od petod do osmog razreda, ali mogu učestvovati i deca nižeg uzrasta. Na poligonu tokom radionica deca mogu voziti bicikl, rolere ili trotinet, ili učestvovati u grupi kao pešaci. Edukacija je praktična.

Prvi deo podrazumeva objašnjavanje pravila bezbednog učešća u saobraćaju kao biciklista, kasnije svi polaznici sa instruktorima na poligonu voze bicikl, rolere ili trotinet i uče kako da se bezbedno ponašaju u saobraćaju. Kao završnica programa, biće organizovano takmičenje škola u bezbednosti u saobraćaju. Radionice traju po pola sata, sprovode se u grupama, na svakih pola sata u vremenu od 11 do 14h.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na poligonu, pre početka radionice svake subote u oktobru. Radionice imaju za cilj da se preventivno doprinese bezbednosti dece u saobraćaju. Aktivnosti se održavaju po projektu "Bezbedno u saobraćaju" podržanog od strane Ministastva građevinarstva, saobraćaja i infrasturukture i grada Kragujevca.

Za više informacija možete se javiti udruženju Interaktiv.

Kontakt e-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli ili putem stranice na facebook-u

www.facebook.com/interaktiv.kragujevac

www.interaktiv.org.rs

Dodaj komentar

Svi komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Na ovom portalu govor mržnje je strogo zabranjen. Ime i e-mail adresa su obavezni za sve neregistrovane korisnike sajta.
Zadržavamo pravo izbora komentara koji će biti objavljeni.


Sigurnosni kod
Osveži